Условия за връщане

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Моля, обърнете специално внимание при заявка на поръчката си, че има някои продукти, които не подлежат на връщане поради техния деликатен характер и свързаната с тях лична индивидуална грижа за здравето на клиента. Това се отнася основно до продукти, свързани с хигиенни причини. Тъй като нашата главна грижа е за предпазване на личното здраве на всеки наш клиент, не можем да приемем връщане на продукти като дизайнерски/поръчкови аксесоари, перуки, екстеншъни, тупета, опашки, бретони.

В съответствие с Член 57 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят/клиентът има право да върне закупената от него стока, която е изключение от описаните по-горе, в рамките на 14 (четиринадесет) дни след получаването й, в неизползвано състояние и в оригиналната опаковка. Продуктите ни са защитени чрез пломба с уникален код. Ако промбата бъде свалена или увредена целоста и ние не приемаме рекламация и съответно връщане на продукта. Моля, имайте това условие в предвид. Номера на пломбата ще ви бъде съобщен след приемане на поръчката от нас.

За да осъществите процедурата по връщане на стоката, моля, свържете се с нас на e-mail: studio.radulovi@abv.bg.

Важно е да отбележим, че запазваме правото си да откажем възстановяването на стойността на продукти, които са били (или изглеждат) употребявани, имат повреди, липсват етикети или по някакъв друг начин не са върнати в състоянието, в което са били изпратени.

Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента. Процесът на връщане се осъществява единствено чрез куриерска или пощенска услуга, която позволява проследяване на пратката.

Молим Ви да не изпращате стоката с услуга “Наложен платеж”, тъй като в такъв случай ще бъде отклонена от нашата страна.

След като получим върнатата стока и се уверим, че отговаря на условията за връщане, ще бъде извършено възстановяване на сумата за стоките само по банков път. Разходите, свързани с паричния превод и обратното изпращане на стоката, са за сметка на клиента.

С нашите ясни правила за връщане, ние се стремим да Ви предоставим най-доброто обслужване и опит при пазаруването от нашия уеб сайт – radulovi.com. В случай, че имате въпроси или нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас. Благодарим Ви, че избрахте нас!