Hot-Bonded (Горещ метод с Кератин)

"Hot-Bonded" (Горещ метод с Кератин)

Метод за удължаване

Удължаването на косата е пълна промяна на външния вид - пълна метаморфоза чрез добавяне на по-дълга от естествената коса.

Процесът на удължаване чрез метода "Racoon Hair Extension" се състои в съединяване на косата с хипоалергенно лепило с уникален състав, загрято в апликатора. Комбинацията от полимерни съединения с портокалова кора и екстракт от борови семена осигурява перфектния баланс между устойчивост, здравина и лекота на усещане. Ниската температура на лепилото осигурява пълна безопасност за естествената коса.

Лепилото се нанася от апликатора директно върху снопчето. Благодарение на това, по време на формирането на залепянето, тя достига температура, която е безопасна за косата на клиента.

Снопчетата се поставят на около един сантиметър от скалпа. Благодарение на използването на силиконова гумена лента, лепилото прониква свободно между косата. След това стилистът създава слепване, което прилича на зърно ориз. Този процес се повтаря, докато цялата секция не бъде завършена със съединения, поставени много близо една до друга. Малкият размер на връзката и нейният неутрален цвят правят удължаването на косата Racoon да изглежда много естествено.

След като удълженията са завършени, косата ви ще изглежда напълно естествена, ще се движи и ще изглежда като вашата. Периода до следващо прикачане е 3 до 4 месеца (в зависимост от растежа на вашата собствена коса).

СНИМКИ

ВИДЕО