За Нас

Салон за Красота Радулови

Нямаме търпение да ви разкажем нашата история, но първо ще ви се представим. За всички, които за първи път посещават нашия сайт, ние сме Ева Радулова и Галя Радулова, а това е официалният сайт на RADULOVI HAIR SALON. Казваме и „Здравей“ на всички приятели и клиенти, които от любопитство са посетили сайта ни или чакаха с нетърпение да отворим онлайн магазина, за да пазаруват бързо, лесно и удобно.

Отворихме първия си салон в началото на 2006-та година. Същата година станахме първия сертифициран салон за удължаване и сгъстяване на коси в Стара Загора. Скоро след това клиенти започнаха да се интересуват и от перуки – поводите бяха различни – от медицински нужди, до модни и естетични.

20151203_235721

Продължихме да покоряваме нови върхове

През 2012-та година Ева избра да специализира “Фризьорско изкуство” при майстор Венета Игнатова (Вени) в София. Майстор Вени, като Директор на българската секция на “Haute Coiffure Francaise”, е творецът, който в най-голяма степен може да предаде “магията на висшата мода” на своите ученици. Освен това, майстор Вени е преподавател в “Academy L’Oreal Bulgaria” – създава и въвежда най-новите техники в професията, както и артистичните тенденции в изкуството. Професионализмът в работата с продуктите на “Kerastase” и “L’Oreal” е възможен единствено, ако артистът е обучен в Академията. В продължение на 3 години Ева учи и работи в Академията и салоните на Вени в София. През тези години Ева премина множество обучения и семинари при най-изявените майстори и творци в света, а именно: LAETITIA GUENAOU, BERTRAM K, BRUNO ESTATOFF, Christophe Gaillet.

През годините успяхме и да пораснем

През 2015-та година открихме нов салон на ключово място в центъра на Стара Загора. Това беше и причината Ева да се върне. Оттогава категорично решихме да не ползваме наемен труд, защото имаме за цел да осигурим на клиентите си 100% професионално отношение и качество на услугите. Над 5 години успешно развиваме и обогатяваме качеството на нашите услуги и продуктовата гама, която използваме. Благодарение на нашия дългогодишен опит и коректност, през лятото на 2020-та година, бяхме удостоени да носим посланието на “Salon Expert” от “L’Oreal”, което е изключително признание за професионализъм и високо качество.

IMG_75094-600x300
IMG_7542-600x300

Защото клиентите имат нужда от тези продукти

Голяма част от многобройните ни клиенти живеят и работят по света. Това е и една от основните причини да създадем собствен онлайн магазин, чрез който да продаваме голямото разнообразие от екстеншъни (коси), перуки и аксесоари. Държим да отбележим, че ние сме директни вносители на стоките. За качеството и вноса се грижи лично Галя, която е съосновател на бизнеса ни.

Коректността зависи от това да познаваш отлично качеството и спецификата на продуктите, които продаваш. Ние се стремим никога да не подвеждаме клиентите. Изцяло се съобразяваме с всички специфични изисквания и очаквания на всеки клиент. Галя е специализирала в Германия и Турция и е развила безупречни умения, които са свързани с грижата за коса, с удължаването и сгъстяването на коса, както и с перукерството. За 15 години тя изгради цяла „армия“ от доволни и редовни клиенти, която непрестанно се увеличава.

ЕКИП